woensdag 20 januari 2010

Atelier Yvonne

Elke speciale gelegenheid zoals trouwen vereist een PERFECTE OUTFIT!
Het moet het juiste ontwerp zijn. Maar wat is nu het juiste ontwerp? Er zijn zoveel verschillende factoren. Het is jouw stijl, jouw persoonlijkheid, jouw lievelingskleur, jouw droom, een bruidsstof die mooi valt, een kleur die adembenemend is en perfect bij jou past. Het is een SPECIALE JURK en hij is nu binnen handbereik!
Atelier Yvonne kan een complete service bieden van ontwerp tot de trouwjurk van je dromen. Alles wat we nodig hebben zijn jouw ideeën, jouw wensen en foto’s van bruidskleding die jij mooi vindt; misschien wordt het wel een samenstelling van verschillende jurken. Bij ons is het mogelijk om in alle rust en onder het genot van een kopje koffie of thee, jouw ideeën te bespreken.

Het is nu mogelijk om voor die speciale dag de bruidsjurk van je dromen te verkrijgen en je bent niet meer afhankelijk van wat de bruidswinkels te bieden hebben. Zoals we allemaal weten zijn er maar weinig mensen die de maten hebben van een fotomodel, aangezien MAATWERK onze specialiteit is, is het mogelijk de perfekt passende jurk te maken, dus ook voor kleine en grote maten.
Perfect in PASVORM, KLEUR EN ONTWERP.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Je zult versteld staan van de creatieve mogelijkheden die wij kunnen bieden.
Bij voorkeur werken wij op afspraak zodat we in alle rust jouw wensen kunnen doorspreken. Maar je kunt natuurlijk ook eens geheel vrijblijvend onze winkel binnen lopen om de collectie te bekijken. Je vindt ons in Kaatsheuvel (bij de Efteling) vlak bij Waalwijk en de grote steden Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven.

Atelier Yvonne
Peperstraat 14b
5171 EC Kaatsheuvel

Telefoon 0416 282 470
Mobiel 06 120 43 169

info@atelier-yvonne.nl

KvK nummer 180 472 04

Werkwijze Atelier Yvonne

Ontwerp
Na een afspraak worden jouw ideeën in alle rust doorgesproken. Aan de hand hiervan en met behulp van foto’s en boeken wordt een schetsontwerp gemaakt. Je kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend onze winkel binnen lopen!

Stoffen
Uit diverse exclusieve bruidsstoffen die op voorraad zijn (zijde, satijn, kant e.d.) kan een keuze worden gemaakt. Tevens beschikken wij over een grote collectie stofstalen van verschillende stoffenleveranciers o.a. uit Frankrijk, Italië, Engeland, België en Portugal. Er is een zeer uitgebreide keuze uit stofsoorten in verschillende kwaliteiten en in allerlei kleuren.
Het bruidsatelier beschikt over een borduurmachine die het mogelijk maakt om je jurk te voorzien van allerlei borduursels, ook hierbij zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. De borduurmachine wordt tevens gebruikt om logo's op bedrijfskleding te borduren.

Prijsopgave
Nu het model en de stofkeuze bekend zijn, wordt er geheel vrijblijvend een prijsopgave gedaan. Bij Atelier Yvonne gaan creativiteit en betaalbaarheid hand in hand.

Meten
Je maten worden gemeten en aan de hand hiervan wordt een perfect passend patroon gemaakt. Dus iedereen kan bij ons terecht of je nu klein, groot, dik of dun bent.

Passen
De eerste keer wordt er van een goedkope stof een pasjurk gemaakt om alles perfect te laten passen. In deze fase is het nog steeds mogelijk om allerlei details te veranderen. Bijvoorbeeld mouwen, knopen, borduursels e.d.
Na eventuele aanpassingen wordt verder gewerkt met de definitieve stof.
Afhankelijk van het model volgen verschillende passessies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten