woensdag 20 januari 2010

Assepoester trouwjurken

Gevonden! Eindelijk! De eerste winkel die moderne trouwjurken, galajurken en avondjurken verkoopt!
Het team van Assepoester Feestkleding
Weg met de truttigheid! Assepoester is voor hippe jurken!


Als jouw amour je ten huwelijk heeft gevraagd, hoort daar natuurlijk een feestje bij! Eindelijk kun je je gaan uitleven op je bruiloft: het uitzoeken van een yummy bruidstaart, een hippe feestlocatie boeken, het samenstellen van de gastenlijst en misschien nog wel het belangrijkste onderdeel voor fashionista's: het zoeken naar de ideale bruidsjurk.
Witte trouwjurk met kanten top

Witte trouwjurk met kanten top

Lange witte trouwjurk

Lange witte trouwjurk

Roze bruidsjurk met bloemetjes

Roze bruidsjurk met bloemetjes

FotoKlik op een foto om deze te vergroten
Laat je inspireren! Klik hier voor de fotogallerij >>>

Witte trouwjurk met kanten top

Klassieke lange witte trouwjurk met strapless top

Roze bruidsjurk met bloemetjes

Ladylike in een mooie roze trouwjurk, versierd met leuke bloemetjes. Als extraatje kun je er een stola bijdragen

Moderne bruidsmode

Maar na het bestuderen van alle mogelijk bruidsmagazines en zo mogelijk nóg meer winkels, blijkt al snel dat dit niet meevalt. Slepen, kantjes en honderden andersoortige frummeltjes lijken standaard een plekje te hebben op alle trouwkleding. Iets waarnaar jij nou juist níet op zoek bent. Want hoewel je beslist gaat voor een bruidsjurk met een klassieke uitstraling, moet deze wel modern zijn. De tierlantijntjes laat je liever over aan de bruidstaart...

Zwarte avondjurk

En misschien ga je wel helemaal niet voor klassiek, maar moet het vooral anders zijn. Anders dan de trouwmode die al die andere vrouwen dragen op hun trouwdag. Dit is immers jouw dag en jij bent de bruid, dus ook de kleding moet duidelijk bij jou passen. Misschien trouw je wel in een mooie groene galajurk, of in een leuke zwarte avondjurk. Alles kan. Het is maar net waar je je zelf lekker in voelt...

Exclusieve trouwjurk

Assepoester Trouwjurken reist meerdere malen per jaar de wereld af. Op zoek naar exclusieve bruidsmode die nét even iets anders is dan je in andere winkels tegenkomt. Dus geen opgeblazen Sissi-jurken, maar bruidsjurken, rokken en tops die passen bij de vrouw van nu. Bij jou dus!

De voordelen van een trouwjurk van Assepoester:

1. Geen zin in een standaard witte bruidsjurk? Assepoester heeft júist heel veel trouwjurken in kleur! Paars, roze, groen, geel, blauw, rood of champagnekleurig... of misschien wel een zwarte trouwjurk! De jurken hangen voor het uitkiezen in onze rekken.

2. Trouwjurken zijn bij Assepoester verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46. En bij ons ook geen lange bestelprocedures: alle trouwkleding hangt gewoon in het vak. Na het kopen gaat je bruidsjurk dus gewoon meteen mee naar huis (tenzij je 'm nog wilt laten verstellen in ons atelier, natuurlijk...).

3. De prijzen voor bruidsmode beginnen bij ons al vanaf € 599,95. Natuurlijk kun je ook leuke losse tops, rokken en rokjes kopen vanaf € 249,95 om mee te mixen & matchen. En trouwen in een (goedkopere) avondjurk kan natuurlijk ook!

4. Van elke jurk van Assepoester zijn maar twee exemplaren per maat. Daardoor blijft je jurk super exclusief en loop je heel weinig kans om iemand in dezelfde outfit tegen te komen!

5. De keuze in bruidsjurken is heel groot bij Assepoester. Elke week krijgen wij nieuwe bruidsjurken aangeleverd en de grootte van onze collectie ligt daardoor rond de 4000 modellen bruids- en avondjurken. Ja, daar zijn we zelf ook van onder de indruk!

6. Onze collectie trouwmode wisselt heel snel, waardoor er altijd wat nieuws is als je bij ons langskomt. Bij ons vindt je dan ook altijd moderne trouwjurken!

Assepoester Trouwjurken| Jansbinnensingel 7a 6811 AJ Arnhem
Openingstijden
ma gesloten
di-vr 10.00 - 17.30u
za 10.00 - 17.00u
do koopavond 18.30 - 21.00u

Geen opmerkingen:

Een reactie posten