woensdag 20 januari 2010

Atelier Dagmara

Ik heet Dagmara Alberti. Ik werk meer dan 20 jaar in de bruidsmode en heb honderden bruidsjurken gemaakt. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en vermaken van elke trouwjurk in de bruidsmode. Dit doe ik op maat en zeer nauwkeurig.

Voor mij is het belangrijk dat jij als bruidje de dag van je leven krijgt. Het moet een dag zijn die je nooit meer vergeet en daar wil ik aan meewerken. Atelier Dagmara is een atelier in de bruidsmode die met de bruid meedenkt en meeleeft. U kunt al een trouwjurk vanaf 500 euro laten maken / naaien of ontwerpen.

De bruidsjurken die u op de site ziet zijn voorbeelden die je bij mij kan laten maken. Er is een enorme keuze uit verschillende bruidsstoffen. Als u een eigen ontwerp heeft is dit ook mogelijk.

Ook voor vrouwen met een maatje meer sta ik klaar om jouw trouwjurk te maken.

Atelier Dagmara - trouwen - apeldoorn - atelier - bruidsmode apeldoorn - maken - laten maken - bruidskleding - vermaken - maken - bruidsmode apeldoorn gelderland - Woorden als: maatje meer, bruidsjapon, trouwkleding, trouwjapon, trouwjurk, bruidsjurk, trouwjapon, bruidsjurken

Atelier Dagmara  Laan van Orden 35  7312 KD  Apeldoorn  Tel. +31553665846 / +31621841357



bruidsmode-1.png

Geen opmerkingen:

Een reactie posten